Free background from VintageMadeForYou

Welkom

Wat fijn dat je een bezoekje brengt op mijn blogje. Leuk dat je volger wordt.Heel lief dat je een reactie schrijft. Groetjes en tot een volgend keertje, EmmaMyspace Scrolling Text Creator

woensdag 3 april 2013

Geboortekaartje Jongen

Zo en nog een geboortekaartje afgewerkt .Bedankt bloggertjes voor de reacties op mijn vorige postjes , altijd leuk om te lezen .
Bij dit kaartje heb ek een digistamp van Marianne gebruikt , een beetje groot afgeprint maar vind em ok zo, hierbij mijn welgemeende dank Marianne voor de digi .
En dan nu mijn kaartje
Heb de digi binnenrandjes ingekleurd met een soort stift die lijkt en werkt als een wascokrijtje maar in feite is het een gel , tja weet ook niet wat het precies is maar onlangs es meegebracht uit Kruidvat , het achtergrondvelletje is een stempel , ook van Kruidvat - een groot vierkant - het velletje daaronder komt uit een blokje en idem aangekocht haha , wist eigenlijk niet zo goed hoe ik dit plaatje gebruiken kon en dan maar op die manier gedaan. Een strikje een lintje een knoopje een pareltje en huplahoi het kaartje was geboren LOL .
Benieuwd wat jullie ervan vinden , groetjes en tot een volgende .


Ik zou het heel erg fijn vinden als je een reactie achterlaat .

3 opmerkingen:

Malika zei

t'is een vrolijk kaartje geworden hoor. maar zeg worden er in jou omgeving zoveel baby's geboren dan?
mooi en echt kleurig

Groetjes Malika

jolanda zei

mooie kaart

Emma zei

Tja Malika , wij zijn een grote familie en als er ééntje geboren wordt en of zelfs van een vriend , wordt me regelmatig gevraagd om voor hun kaartjes te maken haha en voor de trouwers ook en de Kerst niet te vergeten , zwijg me van de Kerst hihi:)