Free background from VintageMadeForYou

Welkom

Wat fijn dat je een bezoekje brengt op mijn blogje. Leuk dat je volger wordt.Heel lief dat je een reactie schrijft. Groetjes en tot een volgend keertje, EmmaMyspace Scrolling Text Creator

dinsdag 9 juli 2013

Tuinwerken

Yuplahoi hier ben ik dan terug van weggeweest . Neenee dames echt niet stilgezeten hoor , druk druk druk maar tevreden .
Met de schaapjes is die zaterdag heel erg goed verlopen en ik heb toch zoveel liefde en genegenheid van hen gekregen - zij ook van mij natuurlijk, nee heb er echt van genoten , jammer dat er zoveel wind was om op het terrasje te lezen en of haken , nee dan maar binnen gedaan en af en toe effe buiten yuplahoi, het was zeer goed geslaagd en voor herhaling vatbaar.
Bedankt vor de leuke reacties die jullie me gestuurd hebben, echt leuk allemaal.
En dit is een voorbeeldje waar ik zoal mee bezig ben geweest de laatste weken


 Die paal staat nog een beetje gebogen hier vooraan
De bloemetjes in de snelbouwstenen planten
grondzeil vastpinnen en daarop de witte keien
Die cementzakken zitten der nog terrassteentjes in om beetje uit te breiden
 Deze boderhoutjes moeten der nog uit en andere in de plaats komen
De borderrol staat al klaar, maar heb nog een oneindig grote aankoop nodig om het allemaal op orde te brengen en zo terwijl ik bezig ben dan komen er - net als bij mijn kaarten - andere ideen en of uitvoeringswensen de kop op steken he hihi
De bloemen beginnen al hun kop buiten te steken

De zaden voor de bloembakken zitten er al in , heb nog 2x zoveel keien nodig om af te werken en daar tussenin komt nog een stukkie met kleine terrasbrikken om het wat te verhogen, daarop kan er dan een bloempot of watervalletje komen te staan.
Ik zie wel waar ik uitkom he  en is het dit jaar niet af , dan is het voor later dan wel weer , moet meegaan met budget en ook met de weersomstandigheden want dit is kleigrond , duuuuuus als het warm is is het beton en als het nat is kan je er pas in werken maar dan is het heeeeel erg zwaar hoor , maar goed we geraken er wel .
 Daarnaast ben ik nog met 2 haakwerkjes bezig , heb nog geen kiekjes genomen , maar nu is het te warm om te haken , handjes worden een beetje klam en de draad schuift dan niet zo goed he , duuuuuuus effe aan de kant.
Wel heb ek er 2 kaartjes bij gemaakt een trouwkaartje met hobbydotjes en een zomaar kaartje , geinspireerd door 2 hobbymaatjes, zodoende hihi
Dit is het zomaar kaartje, Het stansje en stempeltje zat bij het pakketje die ik bij een maatje had besteld, de bloemetjes , pareltjes , brad op de strik en onderaan het bloemetjeslintje had ek bij een ander hobbymaatje aangeschaft. Onder de bloemetjes en strik is er een taartrandje die bij mijn hobbyspulletjes zaten en die heb ek overmidden geplooid en geplooid tot het niet meer kon en dan de punt afgesneden een draadje doorheen gerijgt , de bloemetjes en de zelf gefriemelde strik er bovenop vastgezet hihi.
De kaart zelf zijn restjes kaarkarton die ek zomaar op elkaar heb geplakt en daarbovenop natuurlijk het stansje .
Het stempeltje met watervaste inkt gestempeld en ingekleurd met aquapotloodjes , neenee met de aquamarkers en waterpennetje kwam ik niet tot een goed resultaat, inkleuren en snijden is niet zo mijn ding, heb ek al es vermeld geloof ik hihi , enfin daarna het lieverdje wat ruimer uitgeknipt , zo nu nog een pareltje en een lintje en de kous was af en buiten dat het taartrandje niet zo'n meevaller was en ik hier nu op het kiekje zie dat kartonnetjes wat scheef zitten ben ik er wel tevreden over , is ook maar een proefprojectje he , tegenwoordig het ultieme woordje bij mij hehe
De hobbydots easel kaart , jaaaaaaaa de zoon van een hobbymaatje uit Belgie die gaat de grote stap wagen en hun moeder is er zoooooooo trots op ( op het paartje he en die sprong die ze maken zullen )Zoooo in de wolken is ze ermee , en om het jonge paar te verrassen had ze een oproepje gedaan om zoveel mogelijk felicitaties naar hen toe te sturen duuuuuuus was ook ik van de partij , dat zie je van hier he. Vond deze kaart zoooo leuk , is een patroontje uit HD98 ( denk ik toch ) enfin hobbydots easelkaarten ,
Heb deze morgen nog een mailtje gekregen dat het koppeltje en dan vooral het bruidje met traantjes van geluk al die kaarten in ontvangst neemt en ze er beiden heel erg gelukkig mee zijn dat ze door zovelen , mensen die ze zelf niet kennen , gesteund worden in hun beslissing om samen door het leven te gaan
Jaaaaa een vliegje zou ik willen zijn , telkens die brievenbus helemaal vol met felicitaties van her en der , leuk he , zou echt hun snoetje zien willen , maar dat komt dan nog wel hihi, hun moedertje zal daar wel voor zorgen haha .....leuk.
 Zo dat was het weeral zo'n beetje , is wel een erg lange pos geworden he , maar ja , effe tijd inhalen , moet ook kunnen.
Ik zie dat Anneke er ook is bijgekomen , welkom liefje - hopelijk kunnen we nog lang genieten van elkaars creaties en inspiratie op doen, en alvast bedankt voor al het moois die jij ons laat zien , heb echt zitten te genieten bij jou creaties meis, top allemaal.
Zo tot ziens dan maar weer en tot een volgende


Benieuwd wat jullie er van vinden .Lieve groetjes en tot een volgende .