Free background from VintageMadeForYou

vrijdag 17 mei 2013

Kraaltjes

Vond dit kralenpatroontje van Sylvia zo leuk dat ik er meteen aan begonnen ben en dan hier het resultaat
Had niet al te veel tijd want deze moest SNEL verzonden worden duuuus , zoals je zien kunt he , het was een klein beetje van yuplahoi , het golvend lintje aangeschaft bij een hobbymaatje en de rest gevonden bij mijn eigenste hobbyspulletjes ,alles nog v/h Boekenvoordeel, alle velletjes zijn bewerkt met een soort wascogelstift hihi die ik met behulp van een tisseu heb aangebracht .
Welkom Hannie en Epie hier op mijn blogje ,heel fijn dat je er bij komt en lieve blogdinnetjes bedankt voor de leuke reactie's op mijn vorige kaartjes , altijd zo leuk om  te lezen :)
Iedereen een heel fijn weekend toegewenst , ondanks de regen

Benieuwd wat jullie er van vinden .Lieve groetjes en tot een volgende .


                                                                                                                                
                                       

woensdag 15 mei 2013

Nestje bouwen

Yuplahoi en nog een kaartje die af is , vannacht nog gemaakt hihi had nog geen zin om naar bed te gaan want mijn gedachten gingen telkens weer naar het stansje gekregen van een HJ maatje waarvoor dank meis en wat ik ermee aanvangen kon , dan de blaadjes uit de action winkel hier dichtbij , tja en deze is het dan geworden
                                   
                            De deeltjes zijn bewerkt met lichtbruine watervaste stempelinkt , wat raffia en stukje gaas hihi, de bloemetjes zijn ook via een HJ maatje aangeschaft , de pareltjes zijn  van de action winkel, zie je het vogeltje met het raffia lintje in zijn bekje naar zijn open kooitje vliegen om er een nestje te bouwen boven de rozen??
Benieuwd wat jullie er van vinden .Lieve groetjes en tot een volgende .
                                                   

Embos en dotjes

Een helemaal anders kaartje ,maar vooreerst wil ik mijn trouwe volgertjes bedanken om de leuke reacties op mijn vorige postje , altijd leuk om te lezen wat jullie er van vinden , fleurt telkens beetje op :).
Heb het eerste hobbydots malletje ( hoekje ) op de mat gekregen en natuurlijk zoals jullie bloggertjes het wel zullen herkennen, waren die handen aan het jeuken om het uit te proberen . Maar wat en hoe etc... etc.... enfin , eerst dan toch het malletje door de DoubleDo gedraaid met een restje karton en een kleurtje die ik op dat eigenste moment wel leuk vond , snijden en embossen , 4 keertjes na elkaar ( toch nog es eentje bijbestellen of meteen hobbyzine kopen want zag daarna pas dat het malletje er gratis bijgegeven werd duuuu ) dan maar die kleine stukkies borduren pfff ook wel beetje lastig , ging niet vlot genoeg naar mijn zin dat gefriemel en gepruts hihi :) dus ieder hoekje daarna bewerkt met de dotjes , oef  . Intussen al een beeld voor ogen wat ik ermee doen wou . Effe rommelen tussen de embossingfoldertjes die ik eigenlijk nie echt gebruik , ook maar door de DD draaien he . Had deze winter ook nog embossingpoeder + watervaste kleurloze stempelinkt en voordien een heattooltje aangeschaft en nog niet mee gespeelt duuuuus es uitproberen zeker?.mijn hersenen wat wakker maken om de beelden van de YT filmpjes boven te halen . 3 dingetjes nog nooit gedaan hihi spannend momentje en regelmatig eeeeerg verhitte vingertjes , heb geprobeerd met een houten wasknijper maar kartonnetje glipte er telkens weer tussendoor , wat een plezier he om dingetjes uit te proberen  soo much fun om er toch iets van te maken haha . en dit is dan het resultaat na een paar keer overnieuw te doen met het embossingpoeder en iedere keer alles opnieuw " mikken " in het zo kleine potje whoehaa yuplahoi

De ingekleurde stempel komt van Nicole het vlindertje ernaast een cadeau boxje van mijn broer ,strik gemaakt met linten uit de Boekenvoordeel , knoopje ook Boekenvoordeel , embossinsfolder en poeder Boekenvoordeel , pareltjes en linnenkarton evenzeer uit de Boekenvoordeel winkel die intussen jammer genoeg de deuren hier in Brugge gesloten heeft . Het 3D plaatje uit een HDols poster.
Is niet zo erg veel detailtjes aan maar meer een eentonige kaart , maar mijn opzet om de 3 nieuwtjes uit te proberen is voor mij dan toch geslaagd , met andere woorden - heb ze uit geprobeerd he - haha :) en al bij al niet echt problemen ermee gehad en me toch wel beetje geamuseerd en dat is de essentie van de hobby he , je amuseren yuplahoi

Benieuwd wat jullie er van vinden .Lieve groetjes en tot een volgende .