Free background from VintageMadeForYou

woensdag 14 november 2012

HK2

Bedankt lieve mensen voor de reactie's op mijn vorige kaartje en ik heb er terug een nieuw volgertje bij welkom GerJanne en nee de dertiende is voor mij een geluksgetal, duuuuus....hierbij wens ik je dan ook veel geluk in alles wat je doet.
Het tweede kaartje is af , nog verder het plaatje opbouwen vandaag haha , maar kon het niet laten om nu toch al ermee voor de dag te komen haha :)
De inspiratie die ik had voor de rechterzijde aan de binnenkant komt eigenlijk door het blog te bewonderen van GerJanne , bij deze bedankt voor de inspiratie .

Het patroontje komt uit de HD65 en het plaatje van het bijhorende knipvel.
De basis een felroze kaart , het oplegvelletje met afgeronde hoekjes is uit een pastelkleuren paperbloc die ik nog liggen had , een verjaardagscadeautje ( pakketje ) en daarop een witte linnenkaart. Het garen is ook uit het pakketje de bloempailletjes en witte pareltjes zijn van het Kruidvat , het hartje en de schommel zijn ingekleurd met aquarelpodlood , het witte open parelhartje is weeral aangekocht van een hobbymaatje hihi , de tekst is uit een velletje van de Action ooit es meegebracht .

Heb er een kort boekje van gemaakt met stempeltjes ooit es aangeschaft in het Boekenvoordeel 


Aan de rchterzijde dus ,  de inspiratie van GerJanne , een pocketje gemaakt met daarin een envelopje om de  €otjes in te stoppen haha , in dezelfde kaartkarton van de kaart drie randjes gerild en omgeplooid , het kartonnetje eerst nog es met een Double Die door de DD gedraaid , zo had ek een geschulpt randje hihi .
Een roze kantje om de eentonigheid te verbreken en daarin dan het flopje

Oei en ben de andere zijde van het flopje vergeten een kiekje te nemen, zal straks doen ,
 Zo en kiekje is genomen maar krijg nu ( gister al ) probleempjes met fototoestel en pc aansluiting , pc opnieuw opstarten om kaartje te bewerken en wil geen fotootjes importeren met kabeltje raar maar is voor een ander keertje om na te zien , wel ambetant .
Zo en nu flopje bezien van andere kant hihi ,  das dus dicht met spulletjes die ik nog liggen had effe gerommeld haha ,

En zo is ie open , het is de bedoeling om de €otjes erin te schuiven ,en dan sluiten met het klittenbandje en in de pocket " voorzichtig " te schuiven .
Het is wel een " dikke  " kaart maar de bedoeling is ze af te geven op de receptie en zodoende kan dat geen kwaad he , lekker dikke envelop haha en een beetje werk om aan de centen te geraken haha .
Zo dat was dan weeral mijn lange post voor vandaag , waar ik een hele voormiddag over gedaan heb amai , zal nu wel een paar dagen duren voor ik een nieuwe erop zet .
Een hele prettige en zonnige woensdag verder en tot een volgende , voor mij zal het tot spieken rondje worden , lekker genieten van al dat moois die op mijn scherm voorbij komt , groetjes en tot dan :)

maandag 12 november 2012

Huwelijkskaartje

Bedankt voor de leuke reacties op mijn vorige berichtjes lieve mensen , het heeft me deugd gedaan en welkom ook aan mijn nieuw volgertje , Co fijn dat je effe kwam spieken en de moeite hebt genomen om een berichtje na te laten , was erg leuk hoor bedankt en hopelijk kunnen we ook van elkaars kaarten genieten , ik  toch al op die ven jou hoor haha .
Hehe het nadert en in opdracht 2 kaartjes maken . Eentje is er al klaar , is vlotjes verlopen, het tweede daar ben ik nog mee bezig maar mits het zo vroeg donker is kon ik niet meer verder doen. Het licht geeft niet de juiste kleuren weer enfin , ze moeten klaar zijn voor vrijdag en heb al zo drukke dagen in het verschiet en achter de rug ook al pffff

Nou hier komt ie dan , is ook weeral geborduurd , De roze bloemetjes zijn geponst en dan verder de blaadjes ingesneden , de 2 open parelhartjes zijn bij een hobbymaatje aangekocht
En nu de binnenkant , is wel niet perfect maar denk dat ze toch te euforisch zullen zijn om er te veel aan te tillen op dat moment haha


Een envelopje gemaakt van een rond velletje, wat hartjes erop geponst en gestempeld met een stift een plakpareltje erbovenop haha en een klittenbandje tussenin en de beurs kan gevuld worden met €otjes.
Het inlegvelletje is de buitenaanzicht maar ie moet er nog in gekleefd worden ,
binnenin het flapje wat randbloemetjes gestempeld want het is toch feest nieuwaar

Zo dat was het dan weeral lieve mensen slaap ze straks and sweet dreams en tot de volgende