Free background from VintageMadeForYou

Welkom

Wat fijn dat je een bezoekje brengt op mijn blogje. Leuk dat je volger wordt.Heel lief dat je een reactie schrijft. Groetjes en tot een volgend keertje, EmmaMyspace Scrolling Text Creator

maandag 28 juli 2014

Gehaakte Angsthaas

HoiHoi
Dan toch nog es de tijd nemen om na veel zwoegen en puffen van de warmte es te zien of ik hier iets kan veranderen op mijn blogje .Is al een hele poos geleden he.
Hebben jullie er ook zo van genoten van die warme zonnige dagen ? Voor mij helemaal geen weertje om te hobbyen of te wroeten in de tuin maar des te meer om te lezen en gewoonweg te genieten waar mogelijk. Geen periode om te vechten hier en te wachten achter de ( ouwe ) pc of ie wel doen wil wat ik vraag .
Hopelijk hebben jullie met z'n allen niet al te veel last gekregen van de nogal hoge temperaturen, maar we hadden er wel om gevraagd he, verkoeling zoeken was een must .
Dan toch op mijn gemakske een haakje begonnen en afgewerkt ook .
Deze leuke angsthaas is het geworden. En nu eens kijken of die ouwe pc het doen wil natuurlijk, het kiekje plaatsen ?
en is gelukt joepie
Het patroontje komt uit het boekje van   dendennis amigurumist   Prettig gestoorde amigurumi's   van soepkip tot snotaap.
Momenteel ben ik al met de volgende angsthaas bezig maar dan in een ander kleurtje , de vraag om ze te maken is nogal vlug gegaan en heb er een 4tal nog  te haken op dit moment, duuuus de afkoeling deze week is van ganser harte welgekomen haha ;-)

Zo dit was het dan voor dit moment denk ik .
Geniet nog met z'n allen van de aangename temperaturen om naar buiten te gaan en te genieten , want voor men het weet is het terug herfst.
Hopelijk nog een heel fijne zomer en voor zij die er nood aan hebben een fijne vakantie nog en genieten maar.

Was weeral zo leuk om jullie reacties te lezen , kijk er altijd naar uit , en met een " smile on my face "duw ik dan op de knop om ze te plaatsen , bedankt blogdinnetjes voor de tijd die jullie nemen om een reactie te plaatsen .Benieuwd wat jullie er van vinden .Lieve groetjes en tot een volgende .