Free background from VintageMadeForYou

Welkom

Wat fijn dat je een bezoekje brengt op mijn blogje. Leuk dat je volger wordt.Heel lief dat je een reactie schrijft. Groetjes en tot een volgend keertje, EmmaMyspace Scrolling Text Creator

donderdag 30 januari 2014

Scrappen maar

Begin het scrappen leuk te vinden , nog beetje leren omgaan om ze te beinkten , wie weet lukt het me wel om niet meer te kliederen, ben echt te lui om te prikken en te borduren en 3D plaatjes te knippen hihi .
Zo en hier komt ie dan .
 Nogal Roze he .
Papier is van een  Vintage Bloc, Pareltjes van Kruidvat, Lintje en Tag via een hobbymaatje , de bloem zat in een hobbytrolly vorig jaar in Kruidvat duuus...van de hobbyoutlet

De binnenkant had ik ook zin om  te bekleden met papier uit hetzelfde blocje , de vlop met zelfde papier uitgestanst met een MD malletje, de tag en de postzegel zaten in hetzelfde pakketje er zit ook een klein stempeltje bij met een kerstgroet , het lintje is een setje uit de action winkel,  het kaartkarton komt nog van het Boekenvoordeel en is lichroze getint.
Zo, dit is ie dan .

Was weeral zo leuk om jullie reacties te lezen , kijk er altijd naar uit , en met een " smile on my face "duw ik dan op de knop om ze te plaatsen , bedankt blogdinnetjes voor de tijd die jullie nemen om een reactie te plaatsen .Benieuwd wat jullie er van vinden .Lieve groetjes en tot een volgende .