Free background from VintageMadeForYou

Welkom

Wat fijn dat je een bezoekje brengt op mijn blogje. Leuk dat je volger wordt.Heel lief dat je een reactie schrijft. Groetjes en tot een volgend keertje, EmmaMyspace Scrolling Text Creator

vrijdag 22 februari 2013

Tortelduifjes

Zo dit kaartje is ook weeral af , een huwelijkskaartje  .
Maar vooreerst wil ik jullie bedanken voor de leuke reacties op mijn vorige kaartje , fijn om te lezen dat jullie 
em goed vonden :)
Het volgende is toch  een borduurtje geworden en dat is nog altijd het liefste waar ik me mee ontspannen kan , tja kan er ook niks aan doen he want het is en blijft nog altijd de hobby 
Zo hier komt ie dan  met de lieflijke duifjes en ja er zit weeral roze in verwerkt haha, toeval ???
                                                De basis is een zachtgroene linnen kaartkarton en daarop een lichtroze linnenkaart, een witte linnen kaartkarton met het borduurtje erop  Het patroontje is er eentje van Chrissie , het garen is een mix uit een doosje van de Boekenvoordeel en een pakketje borduurgaren uit de Lidl , het plaatje uit een HD knipvel , de pareltjes zijn van de Action. 
Zo , benieuwd wat jullie er van vinden en intussen probeer ik nog iets anders uit haha
Lieve groetjes en een heel fijn weekend voor iedereen
                                                                

dinsdag 19 februari 2013

Scrappen and Cards by Lydia: Hoera 3 jaar

Scrappen and Cards by Lydia: Hoera 3 jaar: dit bericht blijft bovenaan staan.  --------- Vandaag is mijn blog jarig, ze mag alweer 3 jaar tellen. En wat is er veel gebeurd ... Ik zou het heel erg fijn vinden als je een reactie achterlaat.
Effe aan het neuzen bij de blogs die ik volg en toen op deze super candy " gebotst " zal ik maar zeggen , bij Lydia , zij maakt erg leuke scrapkaarten en nog veel moois die ze deelt op haar blog , zeker een bezoekje waard . Dus ik zou zeggen ....ga es een kijkje nemen :))
Hugs Emma