Free background from VintageMadeForYou

Welkom

Wat fijn dat je een bezoekje brengt op mijn blogje. Leuk dat je volger wordt.Heel lief dat je een reactie schrijft. Groetjes en tot een volgend keertje, EmmaMyspace Scrolling Text Creator

dinsdag 27 december 2016

Herfst verjaardagskaartje

Zo , hopelijk hebben jullie allemaal net als ikzelf een fijne en gezellige kerst gehad.Voor mij is de bedoeling in feite voor kerst , gezelligheid , en ben niet zo voor al die cadeautjes etc......heb het er daar altijd wel wat moeilijk mee. Maar toch.......kon er wel van genieten.Het was wel heel gezellig .
Maar genoeg over het kerst genoegen.
 Het is de bedoeling natuurlijk dat ik het laatste gemaakte kaartje voor 2016 hier op mijn blogje zet.
Zoals de titel aangeeft een herfst verjaardagskaartje,en op naar de winter .
Ik had het voorbeeld gezien in een creatief met kaarten boek en de " workshop " om het achtergrond papier te maken ,
 De bladeren geprint , gekleurd en op wat steviger karton geplakt, uitgesneden en verhoogd op geplakt. De kleuren op het achtergrond papier zijn niet zo goed uitgevallen als ik voor ogen had , tja niet de goede kleuren gemengd denk ik , of beetje te veel water besprenkelt ( ik had geen verstuivertje voor handen) , niet het juiste papier op dat moment om het goed op te nemen mss. Al bij al valt het nog redelijk mee en de bestemmeling was ook tevreden  dus........ ja een 21 jarige jongeman is hij nu.
Benieuwd wat jullie er van vinden.
Bij deze wens ik ook aan iedereen nog een heel fijn en gezellig oud naar nieuw toe en voor 2017 veel blijdschap en creativiteit.
 Lieve groetjes en tot een volgende
 Emma