Free background from VintageMadeForYou

Welkom

Wat fijn dat je een bezoekje brengt op mijn blogje. Leuk dat je volger wordt.Heel lief dat je een reactie schrijft. Groetjes en tot een volgend keertje, EmmaMyspace Scrolling Text Creator

woensdag 10 september 2014

Toch nog iets om te bloggen

Hoi Hoi dames , eerst en vooral bedankt voor de fijne reactie's op mijn haakje , bij deze dan .
Heb er dan toch nog een paar kaartjes kunnen afwerken en zoals zo dikwijls bij mij het geval is de laatste tijd , natuurlijk kiekje vergeten te nemen voor het opsturen . Tja wat doet men er aan he , .
De haasjes heb ik alle 4 kunnen afwerken , in verschillende kleurtjes natuurlijk . Het moest ook allemaal zo vlug vlug gebeuren .
Heb momenteel wel nog altijd moeite om lang na elkaar  te zitten en of te stappen , maar met regelmatig wat rond te lopen hier in huis en korte fietsritjes lukt het wel , de oogjes jaaaa daar komt niet veel beterschap in natuurlijk en die ouwe pc nog altijd vastzitten als ie wat te warm loopt, nee voor een nieuwe heb ek echt nog geen budget haha . Duuuus......roeien met de riemen die ik heb he .
zo ben helemaal aan het afwijken zeg.....Hier dan de kaartjes waar goddank wel plaatje van hihi , het is er een borduurtje en nog een mannenkaart en hier komen ze dan ( als pc mee wil natuurlijk )
 Dit borduurtje met een lief katje en ik weet niet meer precies uit welk hobbydols boekje het patroontje komt , zou het moeten opzoek haha

Een mannen verjaardags kaartje , het papier heb ik uit een dubbelzijdig A4 tje uit mijn eigenste " collectie " haha , de rits een malletje van MD hoe kan het ook anders , de stempeltjes uit een setje , het plaatje uit een hobbydols knipvellenposter , de knoopjes zijn nog van het Boekenvoordeel  , de inspiratie en sketch uit de hobbyzine .

Was weeral zo leuk om jullie reacties te lezen , kijk er altijd naar uit , en met een " smile on my face "duw ik dan op de knop om ze te plaatsen , bedankt blogdinnetjes voor de tijd die jullie nemen om een reactie te plaatsen .Benieuwd wat jullie er van vinden .Lieve groetjes en tot een volgende .