Free background from VintageMadeForYou

zaterdag 15 juni 2013

Cute amigurumi : NIEUWE HAAK SAMEN - wasknijper poppetjes / beestje...

Cute amigurumi : NIEUWE HAAK SAMEN - wasknijper poppetjes / beestje...: Op 20 juni start er een nieuwe  HAAK SAMEN . Deze is anders dan de vorige twee. Dit keer hoeft het patroon niet uitgetest te worden. Dat is ... Benieuwd wat jullie er van vinden .Lieve groetjes en tot een volgende .

woensdag 12 juni 2013

Schaapjes :)

Vlug vlug  toch nog een postje plaatsen , moeeeeeeet het gewoon delen met jullie , zo leuk vind ik het , volgende zaterdag mag ik oppas zijn voor deze twee 7 jarige  schaapjes , zoooo leuk , zijn echte schatjes ( tot nu toe toch hihi )De linker noemt Cartouche en mannetje, kan nie neffe kijken hihi
Rechter, Killah en is een wijfie , maar wel de dominantste

Benieuwd wat jullie er van vinden .Lieve groetjes en tot een volgende .

maandag 10 juni 2013

Yuplahoi -van alles en nog wat

Heb een mandje gehaakt met spaghetti restjes , zo kan ik mijn bolletjes kwijt tijdens het haken , nee nee heb echt niet stilgezeten . Nu het wat beter weer is ben ik volop bezig in de tuin  om er een nieuwe look aan tze geven haha , heb ook nog spelden kussentjes gehaakt maar de fiber filling heb ek eerst in een jasje van oude t-shirt gestoken , zo hebben de speldjes meer grip in het kussentje . Zal een paar kiekjes erbij posten .

Dit is het mandje
De open flap met fiber fillingHet dichtnaaien van de flap is met een zeeeeeeer brute feston steek gedaan en sterk garen , daarmee die felle kleur hihi.

Zoals jullie zien kunnen gebruik ikzelf nog altijd een gewoon speldenkussentje , das er eentje die mijn zoon nog op school gemaakt heeft toen ie in het 3de of 4de leerjaar  ( dus was ie een jaar of 9 ) zat en intussen is ie er al 33 en heeft zelf 2 kids haha, neenee ik gebruik het nog altijd , effe in de was meedraaien en opnieuw gebruiksklaar zoals jullie zelf vast kunnen stellen


Dicht spelden voor het aaneenhakenEn was zo leuk aan de haak bezig , die kleur blauw daar word ik gewoon blij van , zodoende verder gewerkt - het haken verliep zo vlotjes - en heb er dan maar een lusje bij aangehaakt hihi


Nog een tweede gemaakt , in een namiddagje is die af.
Ben eindelijk intussen begonnen met de terrier te haken , zijn snuitje is af maar zit zonder fiber filling en zoals vooordien al vermeld , vollop met de tuinwerken bezig duuuuus dat zal voor een later stadium zijn yuplahoi
De kaarten blijven ook een beetje liggen natuurlijk en computeren idem dito , toch nog vlug dit postje kunnen maken .
Blogjes bezoeken zal ik ook vooruit moeten schuiven want moet een beetje meegaan met het weer , hier is het maar een 15 tal graden en gister en vandaag heel erg bewolkt , maar goed genoeg om buiten karweitjes te doen , zolang het maar droog blijft he .
Aan alle blogdinnetjes een hele fijne dag en later op de week maak ik wel een beetje goed met bezoekjes op jullie blogje .
En van blogjes gesproken , hebben jullie er ook zo'n last van dat Anoniem enorm veel reacties plaatst die totaal niks te maken hebben met bloggen , kaarten maken of andere ????? Zet ze telkens bij SPAM  - en is dan nog in het Engels - maar overnieuw komen ze om te modereren , geen reacties uit het blogwereldje , tot mijn verontwaardiging .
Dus wil ik vragen aan Anoniem - STOP toch met die malloot reacties te zenden , doe de moeite niet , ik verwijder ze toch meteen , en stop met die sexueel getinte berichten , alhoewel ik niet precies weet wat er in staat hier en daar zie ik een woord die me zeker NIET bevalt en ruim onmiddelijk op naar SPAM . Waarom hou jij je bezig met zulke praktijken , gewoon de mensen PESTEN op hun blogje , . Ik weet diep van binnen heel erg zeker dat je er op de ene of andere manier voor gestraft zult worden als je zo voort blijft doen  en hoop van harte dat je jou lesje wel leren zult , zie dan hier mijn reactie op jou berichtjes .
Hopelijk tot later dan maar weer lieve blogdinnetjes en yuplahoi veel plezier in alles wat jullie doen , lieve groetjes Benieuwd wat jullie er van vinden .Lieve groetjes en tot een volgende .