Free background from VintageMadeForYou

Welkom

Wat fijn dat je een bezoekje brengt op mijn blogje. Leuk dat je volger wordt.Heel lief dat je een reactie schrijft. Groetjes en tot een volgend keertje, EmmaMyspace Scrolling Text Creator

zaterdag 12 oktober 2013

Yuplahoi een kaartje

Toch eindelijk terug een kaartje hier van mij. Jaaaaa de vorige 2 die ik had gemaakt , vlug nog op de post gedaan en natuurlijk vergeten kiekje van te nemen haha , . Op kaartgebied niet veel meer gedaan , was te zonnig weertje om binnen te zitten friemelen , en als de zon schijnt is het daar onder het  velux raam niet om uit te houden , zodoende veel buiten in de tuin me bezighouden met de najaarsopkuis en gewoonweg zitten te genieten . Ja nu het druilerig begint te worden zijn we weer met de hobby bezig he hihi :)
Zo en dan nu het kaartje , een borduurtje met frutseltjes ...........
Een kantje , een strikje een bloemetje , een pareltje en wat vlindertjes en hupsakee .....die kan ook worden verzonden ( toch niet vergeten deze keer kiekje te nemen yuplahoi )
Oeioei en zie nu hij hier op het scherm komt dat de watervaste inkt v/h stempeltje doorlopen is , wat jammer nou , ....tja is nu eenmaal zo he ........:)

Was weeral zo leuk om jullie reacties te lezen , kijk er altijd naar uit , en met een " smile on my face "duw ik dan op de knop om ze te plaatsen , bedankt blogdinnetjes voor de tijd die jullie nemen om een reactie te plaatsen .Benieuwd wat jullie er van vinden .Lieve groetjes en tot een volgende .

7 opmerkingen:

Ans S. zei

Prachtige kaart met mooi borduurwerk.

Groetjes Ans

carla zei

Heel mooi, wel ééntje met veel werk als ik dat borduurwerk bekijk.
Groetjes,
Carla

Antoinette Voorn zei

Mooi en leuk geborduurd .. je kaart is ook lekker vrolijk met de takjes erop!

jolanda zei

hele leuke kaart

ANJA 3D zei

Schitterende kaart.
Groetjes, Anja

ann van dijk zei

Wat een prachtige kaart
Liefs Anneke

carla zei

Een prachtwerk heb je gemaakt Emma.
Mooie kleuren, een leuk borduursel en een prachtig plaatje erbij.
Een heel leuk geheel.
Fijn weekend.
Groetjes,
Carla