Free background from VintageMadeForYou

Welkom

Wat fijn dat je een bezoekje brengt op mijn blogje. Leuk dat je volger wordt.Heel lief dat je een reactie schrijft. Groetjes en tot een volgend keertje, EmmaMyspace Scrolling Text Creator

zondag 1 september 2013

Stansjeskaart

Hallo lieve blogdinnetjes , zo leuke reacties op het boekenleggertje , ja hoor de smile on my face was there hihi wat fijn dat jullie de moeite genomen hebben weeral om een fijne reactie na te laten - heb er van genoten - heel erg bedankt .
Dan nu een nieuw kaartje geborduurd en de kaart bijgewerkt met stansjes , Het borduurpatroontje is er eentje van  Karin Leussink   uit haar hobbytopper die ze vorige herfst bij Cantecleer heeft uitgegeven , helemaal top haar hobbytopper kaartborduren   Bedankt Karin voor al die mooie patroontjes en voorbeeldkaarten die jij heel fijn hebt uitgewerkt om ons een plezier aan borduren te kunnen geven  , bedankt ook voor het signeren van mijn eigenste exemplaar - is toch altijd leuker als ie door de auteur getekend wordt he - hihi zo en nogmaals bedankt voor alle andere zo mooie losse  patroontjes waar jij zo veel zorg aan besteedt  - een dikke pluim voor jou . Zo en hier komt dan mijn versie van het gebruikte borduurpatroontje 

Eerst de witte kaart met een mal van MD door de DoublDoXL gedraaid en dan het patroontje erin geprikt en geborduurd, alle randjes met wat stempelinkt - een beetje lichtrood wat lichtgroen en lila - lichtjes aangewreven - het binnenste v/h borduurwerkje met aquarelkleurtjes zachtjes opgevuld en opengewreven met een clean doekje . In mijn koekjestrommel nog de andere voorgestanste hoekjes van MD gevonden en met dezelfde kleurtjes zachtjes bewerkt , aja voor ik het vergeten zou bij te vermelden ook een beetje zachtgele stempelinkt gebruikt en alles nog es nagewreven met cleantje nog een vlindertje en een bloemetje erbij en de kous was af , deze is klaar om verzonden te worden .
Zo dat was het zo een beetje voor vandaag weeral , nog een hele fijne zondag aan alle blogdinnetjes

Benieuwd wat jullie er van vinden .Lieve groetjes en tot een volgende .

5 opmerkingen:

Anita Meijer zei

Prachtig gemaakt Emma, heel mooi.
Liefs van Anita

ANJA 3D zei

Schitterende kaart. Prachtig geborduurd. Ook je ander kaarten vind ik prachtig En de boeklegger wat een leuk idee en prachtig gemaakt.
Groetjes, Anja

Malika zei

Em dit is echt een heel mooi kaartje, hoor;

nog veel plezier Malika

Creahannie zei

Dit kaartje is mooi gemaakt Emma!!

Gr Hannie

Maalaimalar zei


Thanks for the information... I really love your blog posts... specially those on Local Tamil News