Free background from VintageMadeForYou

Welkom

Wat fijn dat je een bezoekje brengt op mijn blogje. Leuk dat je volger wordt.Heel lief dat je een reactie schrijft. Groetjes en tot een volgend keertje, EmmaMyspace Scrolling Text Creator

donderdag 7 maart 2013

ToeterDiertje

Zo, vooreerst aan mijn volgertjes bedankt voor de leuke reacties op mijn vorige kaartje , leuk dat jullie ze " leuk " vinden  .
Zo en het oefenstuk is afgewerkt , mijn ToeterDiertje haha , het is mijn allereerste in het lange leven die ik al heb gehad , neenee ik zou eigenlijk de waarheid niet spreken zo te bedenken , ooit heel erg lang geleden - in het vijfde leerjaar , jaja ik ben ook nog naar school geweest hoor haha :) - heb ek es een pannelapje gehaakt onder de leiding van " ma soeuer " zuster Maria was dat jaaajaaa . Enfin ,dus ik ken niks van haken af en zodoende op YT Tutorials bekeken etc....Staan er ook onder  mijn Pinterest hier aan de zijkant .
Duuus..... beloofd dat ik mijn eerste werkje en let wel oefenwerkje aan jullie zou laten zien en tataaaa hier komt ie dan    
              Aub spaar me een beetje bij de reactie's haha :) , heb het patroontje gevolgd maar heb natuurlijk nog niet de juiste wol en haaknaald volgens het patroontje daar ik geen zotte kosten wilde maken voor het geval het niet echt mijn ding is -( dus dan toch wel hoor was leuk om het te zien groeien-) , is mijn ProefDiertje en ik geef em de naam Toeter . Wat vinden jullie ervan ?
                                                                      Zijaanzicht
Zo dit was het voor nu , een hel fijne dag toegewenst en tot een volgende daaaag
                                                 

3 opmerkingen:

Anita's creaties zei

Wat een schattig toeterdiertje! En ik vind hem heel mooi, maar ik kan helemaal niet haken, haha! Dus knap voor zo'n eerste project hoor!

Malika zei

awel emma t'is prachtig. Ik brei knuffeldieren zal ze ook eens op mij blog zetten.

Malika

Ans S. zei

Ik vind je eerste haakwerkje geweldig mooi gemaakt.

Groetjes Ans