Free background from VintageMadeForYou

Welkom

Wat fijn dat je een bezoekje brengt op mijn blogje. Leuk dat je volger wordt.Heel lief dat je een reactie schrijft. Groetjes en tot een volgend keertje, EmmaMyspace Scrolling Text Creator

woensdag 6 maart 2013

Makkelijk

Yuplahoi dit kaartje is ook afgewerkt , heb nog geen bowdabra maar al bij al was de strik makkelijk te maken .
Maar eerst een welgemeende dank voor de leuke reacties op mijn vorige werkje , is altijd leuk om te lezen he , net of we echt contact hebben hehe :) .
 Bij dit kaartje heb ek meer tijd in het zoeken naar de gepaste kleuren en ass. gestoken dan in het maken zelf , en voor één keer is het me gelukt om zonder veel overnieuwe pogingen de laagjes met disstress inkt te bewerken , wat ben ik toch een sukkel als het om bewerken met inkt  of inkleuren gaat , nee nee echt dat lukt me zo moeilijk en de oogjes zijn ook niet meer wat het was haha de volgende week afspraak met de oogarts want er is toch iets met mijn zicht denk ik zo nee nee ik weet het zeker , dan maar es werk van maken om een goeie leesbril en dichtkijkertje haha aan te schaffen ,. Zo dan hier het kaartje en hopelijk zie ik weeral niet de fouten en smossen wanneer ik em hier op mijn blogje post - op het eerste zicht is ie in orde maaaaar hoe ziet ie er op het scherm van pc uit  , duimen maar of anders kan ek em weeral helemaal  overnieuw doen .          
      Zo dit is ze dan en nu zie ik dat ik  het groene takje eerder in een kleur  die dichter aansluit bij de gebruikte kleuren had gemaakt tja 
De strik zijn een combinatie van 3 organza lintjes , zoals jullie zelf zien kunnen , die ik met naald en draad aan elkaar geregen heb en daarop een vlinder ornamentje  , jaja in zeer fijn metaal ,                                                                       Hier in de beneden hoek de organza bloemetjes en zoals je zien kunt is dat groene blaadje er te veel aan qua kleur , had een beetje de kleur van de vintage photo moeten volgen , enfin weeral een les die ek heb bijgeleerd .
Benieuwd wat jullie ervan vinden .

Zo en het haken ben ik ook al gevorderd met mijn proefstuk en eindelijk dan fiber filling gevonden , jaja en dan nog wel hier in 't stad haha , zodoende heb ek al een redelijk stuk kunnen afwerken en nu nog alleen no vervolledigen , weldra zal hij hier kunnen gepost worden , maar let wel het is nog altijd een proefstuk he en dat wil zeggen dat er nog geen kleur of leuke detailtjes te zien zullen zijn , het is en blijft nog maar een oefenstuk hihi , zo en nu zal ik de daad bij het woord voeren en afsluiten , me de trappen op begeven om wat verder aan het " diertje " te kunnen werken .
Lieve groetjes en tot een volgende  
                                                                   

3 opmerkingen:

jolanda zei

mooi kaartje

Anita Meijer zei

Wat heb je deze kaart prachtig gemaakt Emma, ik vind het super.
Liefs van Anita

Malika zei

awel maatje het is een zeer mooi
kaartje. het borduurwerk is prachtig

Kus malika