Free background from VintageMadeForYou

Welkom

Wat fijn dat je een bezoekje brengt op mijn blogje. Leuk dat je volger wordt.Heel lief dat je een reactie schrijft. Groetjes en tot een volgend keertje, EmmaMyspace Scrolling Text Creator

dinsdag 22 januari 2013

Ietske anders

Vooreerst bedankt voor jullie leuke reacties op mijn vorige postjes , dat doet altijd deugd :-) .
En heb er een nieuw volgertje bij zie ik , welkom Cynthia , ben al wezen spieken bij jou profiel hihi .en wat ik ontdekte was om te watertanden , heb me echt moeten inhouden haha :-)
De eerste verjaardag is voorbij en kan nu het kaartje posten , is eens ietske anders 
                                             Geborduurde vlinder en de hoeken met een creatable van MarianneDesign  door de Double Do gedraaid   , de geemboste roosjes ingekleurd met oogschaduw poeder op een wattenstokje .
Heb nog geen embospoeder kunnen aanschaffen maar heb al wel mijn heat tooltje hihi .Zoals je zien kan heb ek een roze linnenkarton kaart gebruikt en daarop een zachtgroene waar ek de mal heb ingesneden , de vlinder zelf is ingekleurd met een mix van oogschaduw en aquarelkleurpotloden, op de foto is het niet zo goed te zien maar de blaadjes van de roosjes heb ek aangestipt met ook een zachtgroen kleurtje , het patroontje is er eentje van Karin uit haar hobbytopper . In de lange krullen zijn er plakpareltjes in ongeveer dezelfde kleuren v/d krullen maar daar hij ingescand is is het niet zo goed te zien . Ik weet niet wat jullie ervan vinden maar persoonlijk vind ik dat de plaatjes mooier tot hun recht komen als er een kiekje van is genomen en uploaden dan dat ie is ingescand .
En waarom krijg ik nu het gevoel alsof ik deze wel al hier op mijn blogje heb gepost ??????? 
Benieuw wat jullie er van vinden .
Zo dit was het dan voor nu , vandaag is er nog iemand jarig maar die komt later wel .........
Wat ik er vergrten bij te vermelden heb is dat na de kleurtjes er te hebben aangebracht alles eerst nog gefixeerd heb met een spuit haarlak van de action haha , zodat de kleurtjes goed tot hun recht kunnen komen en geen vuile vingertjes nalaten kan, hopelijk is het idee gelukt..............DoIOi
                                                           

4 opmerkingen:

Anita Meijer zei

Wat een prachtig kaartje heb je gemaakt Emma, ik vind hem top.
Liefs van Anita

Ans S. zei

Prachtige kaart en in het echt is hij nog veel mooier, hij staat hier te pronken op de kast.

Groetjes Ans

jolanda zei

prachtig kaartje

Malika zei

mooie kaart hoor Emma, je krijgt echt dat lentegevoel

Malika