Free background from VintageMadeForYou

Welkom

Wat fijn dat je een bezoekje brengt op mijn blogje. Leuk dat je volger wordt.Heel lief dat je een reactie schrijft. Groetjes en tot een volgend keertje, EmmaMyspace Scrolling Text Creator

dinsdag 25 juli 2017

Mannenkaart

Hoi allemaal. Ja ik weet het , heel erg lang geleden dat ik nog iets heb gepost. Tja ......de medicatie zet me nogal buiten spel en meestal alleen het hoogstnodige op pc kunnen doen. Laat staan zelfs niet de concentratie voor de hobby. Maar deze hadden jullie nog te goed . De mannenkaart voor de maand maart.
 Tools gevonden op het net. Tekstje getypt - uitgeprint en met een kartelschaartje uitgesneden
Een Een glanzende grijze zijden strik eromheen om alles netjes samen te houden voor de envelop en het verzenden. Wel jammer dat het lichtgrijze als een soort wit te zien is op de foto
En dit is dan de binnenkant; Hier ook de tools en foto gevonden op het net, en tekstje gestempeld. De kartelschaar heeft opnieuw zijn werk gedaan zoals je zien kunt.
Ik had het voorbeeld voor het maken van de shape v/d kaart ergens zien voorbij passeren op het net. zodoende !! Het was wel effe zweten om hem goed te krijgen , 2 driehoeken met even lange zijden over elkaar ( of in elkaar ) tekenen en uitsnijden. Na lang puffen was dit het geworden.
 Benieuwd wat jullie er van vinden.
Lieve groetjes en tot een volgende .,
Emma