Free background from VintageMadeForYou

Welkom

Wat fijn dat je een bezoekje brengt op mijn blogje. Leuk dat je volger wordt.Heel lief dat je een reactie schrijft. Groetjes en tot een volgend keertje, EmmaMyspace Scrolling Text Creator

woensdag 1 februari 2017

Jarig- Gefeliciteerd

Hoi bloggertjes . Vooreerst bedankt voor de feedback op mijn vorige kaartje. Is altijd leuk om ze te lezen.
Zo veel tijd vind ik momenteel nog altijd niet om langdurig met de hobby bezig te zijn. andere verplichtingen weerhouden me daarvan natuurlijk.
Toch heb ik er een kaartje gemaakt met de richtlijnen uit de laatste DutchDoobaDoo SOL van hun  FB groep.
Hier komt ie dan .

Ik heb dus zoals gezegd de richtlijnen gevolgd en vooreerst had ik de bedoelde ArtMal niet, geimproviseerd met een Art envelopmal en , een randsnijmal van MD , een stansje uit mijn " verzameling" die ik heb bewerkt met embospoeder en wat bijgekleurd . Het bloempje , vlinder , knopjes en de afbeelding van de dame kreeg ik in een pakketje bij de vernieuwde creatief met kaarten die nu samen gebundeld wordt met " mijn hobbykaart" onder de naam " Mijn Hobbykaart XL " het leuke pakketje zat er bij. Het is een vel met uitdrukbare plaatjes in iets zoals MDF. Op het lintje heb ik er direct de tekst gestempeld in de hoop dat ie niet te veel zou vervagen bij het indringen van het stofje en ik vind persoonlijk dat dit nog redelijk meegevallen is. Nog een strikje en een pareltje er bij en de klus was geklaard. De jarige was helemaal super tevreden en zodoende ik ook natuurlijk .

 Benieuwd wat jullie er van vinden. Lieve groetjes en tot een volgende
 Emma  

3 opmerkingen:

KarinsArtScrap zei

een mooie kaart Emma
Gr Karin

emmanuella vandekerckhove zei

Bedankt Karin, groetjes xx

ANJA 3D zei

Ook al had je die ene mal niet. Ik vind je kaart super mooi geworden. Met leuk plaatje en hele mooi details
Groetjes, Anja