Free background from VintageMadeForYou

Welkom

Wat fijn dat je een bezoekje brengt op mijn blogje. Leuk dat je volger wordt.Heel lief dat je een reactie schrijft. Groetjes en tot een volgend keertje, EmmaMyspace Scrolling Text Creator

dinsdag 7 juni 2016

Dank u wel

Hoi bloggertjes,
Niet zo veel kaartjes om te laten zien de laatste maanden , tja .....nog altijd niet op mijn best en dit waarschijnlijk nog voor een jaartje, tja ik zie wel hoe het verder verloopt, de paar dagen op de week dat het iets beter gaat gebruik ik dan ook om het huishouden op punt te houden, telkens ik wat inspanningen heb gedaan komt er een grote nodige rust aan te pas , dus er blijft niet veel tijd over om me te concentreren op de hobby , laat staan lang rechtop te zitten of staan, maar het komt allemaal wel terug goed .Hoop ik toch haha.
Dus hier dan toch nog een dank u wel kaartje gemaakt voor iemand die me jarenlang proffesioneel heeft ondersteund en nu afscheid moest nemen, nogmaals mijn warme dank aan haar, en dit is dan het kaartje met liefde gemaakt.
Het papier komt uit de laatste Noor-Design, de stempel heb ik jaren geleden nog gevonden op internet en denk dat ie van Marianne komt, de rest uit mijn eigenste collectie haha.
Jammer dat het kiekje niet zo goed is geslaagd maar had echt tijdnood, daar het op het moment zelf bijna tijd was dat ze op haar laatste bezoekje kwam.
 Lieve groetjes en tot een volgende Emma

3 opmerkingen:

KarinsArtScrap zei

heel mooi Emma en ik hoop dat het telkens beter gaat
Gr Karin

ANJA 3D zei

Prachtige kaart.
Groetjes, Anja

Ans S. zei

Prachtige kaart.
Beterschap.

Groetjes Ans