Free background from VintageMadeForYou

Welkom

Wat fijn dat je een bezoekje brengt op mijn blogje. Leuk dat je volger wordt.Heel lief dat je een reactie schrijft. Groetjes en tot een volgend keertje, EmmaMyspace Scrolling Text Creator

vrijdag 19 februari 2016

Nog maar es een Kerstkaart

Hoi blogdinnen, toch nog es een kaart hier posten op mijn blogje, ja de laatste tijd echt voor niks geen tijd meer over , dokters bezoekjes en huisbezoekjes , ook effe terug paar keertjes gaan dogsitten en ja het huishouden moet ook gebeuren he , en tussenin toch nog wat kaartjes gemaakt , - maar zijn voor verjaardagen en vlugge kaartjes , dus beetje snel snel en op tijd rusten haha .
Bedankt ook voor de reactie's op mijn vorige post , doet altijd wel goed he , es horen wat jullie er van vonden , thx dames.
Dan hier de kaart die ik heb gemaakt met de mal uit het Januari setje van Joy10yCrafts - Limited edition
Een paar ouwe kerstkaarten geplunderd en een kantje bloemetje en strikje erbij , een 3D plaatje en wat pearls , tja de randen had ik beetje bewerkt maar eigenlijk allemaal niet zo goed gelukt , toch niet zo op de foto , in het echt ziet ie er niet zo gehavend uit hahaha, zo beetje aan het suffen voor de moment , en ben nog met 3 projectjes bezig die maar niet willen op orde vallen in mijn hoofd , maar dat komt mss wel nog , alleen beetje suf van de medicatie nu.
Benieuwd wat jullie er van vinden. Lieve groetjes en tot een volgende Emma

4 opmerkingen:

KarinsArtScrap zei

het is een hele leuke kaart geworden Emma
Gr Karin

ANJA 3D zei

Prachtige kerstkaart. Leuk model ook. Ook de materialen zijn super.
Groetjes, Anja

Antoinette Voorn zei

PrachtiG Emma leuk model joh!

Ans S. zei

Prachtige kaart, leuk modelletje.

Groetjes Ans