Free background from VintageMadeForYou

Welkom

Wat fijn dat je een bezoekje brengt op mijn blogje. Leuk dat je volger wordt.Heel lief dat je een reactie schrijft. Groetjes en tot een volgend keertje, EmmaMyspace Scrolling Text Creator

dinsdag 19 januari 2016

Vlugge kaartjes

Hallo beste blogdinnen,
Vorige week op 5 dagen tijd nog vlug wat kaartjes gemaakt voor een fotoshoot van stad Brugge over Hobby en verzamelen.
Ik zat helemaal door mijn voorraad heen , ja wat wil je zo na de feestdagen en voor de kerst alleen nog met de kerstkaarten bezig geweest en de drukte die die dagen meebrengen he .
En eigenlijk niet zo heel veel tijd gehad om nog met de hobby's bezig te zijn , alleen het hoogstnodige etc.......
enfin... zoals gezegd toch wat vlugge kaartjes afgewerkt, waar er 1tje voor de fotoshoot is uitgekozen geweest, ergens in April is er dan een tentoonstelling om alle hobby's en passies met andere delen van het land te vergelijken etc....en dan krijgen we onze deelname foto mee naar huis als herennering , leuk toch??
Dit kaartje was voor de shoot er uit geprikt, samen met nog een patroontje , zonder kaart uiteraard., om het verschil van begin tot afwerking aan te tonen.

Het is een patroontje van    Linda Linzoos     met een Mandala bloem van   Joka"s Mandalahoek   , de  kraaltjes , pareltjes en karton en midden bloempje die had ik nog liggen.
Dit kaartje is  ook  gemaakt met een borduurpatroontje van  Linda Linzoos   die ik de helft heb gebruikt op de kaart, met de rest van het knipvelletje en achtergrondje van   Joka's Mandalahoekj

De volgende kaart is een jongenskaartje  en de binnenkant heb ik er een vlopje bij gemaakt, de digi heb ik ooit nog ergens op een blog gevonden , ik denk het snoesjes blog maar weet het niet meer met zekerheid Een plooikaartje en opkikker gemaakt met een stempeltje van digi stamp van Marianne en een digi opkikkertje , ik denk van Sliekjes Digistamps maar weet het niet meer met zekerheid , ik zal toch es moeten leren om als ik iets afdruk er de naam bij te zetten , denk altijd dat ik het onthouden zal maar eer ik die dan gebruik ben ik het al lang terug vergeten.
Enfin, zoals je wel zien kunt ben ik uitgeschoven met de inkt , toen ie helemaal af was wilde ik de kleurtjes nog wat oppoetsen en uitwrijven en zonder ik er besef bij had het verkeerde doekje genomen , die nog niet helemaal droog was , gebruik babydoekjes bij het plakken , kleuren en beinkten etc.... want ik ben  een echte kluns in die dingen , lap en gans mijn kaart was bijna om zeep , tja is nu eenmaal zo , maar wilde toch laten zien waar ik al mijn tijd en werk in gestoken heb natuurlijk hihi 
Als laatste een kerstkaart 

Waar ik de shape heb afgesnoept van  Sylvia Sharp  , bedankt Sylvia voor de mooie uitleg.
Zo dit waren ze dan , elke dag een kaart .
Benieuwd wat jullie er van vinden. Lieve groetjes en tot een volgende Emma

2 opmerkingen:

KarinsArtScrap zei

prachtige en mooie kaarten Emma je bent flink bezig geweest.
mooi borduurwerk.

Gr Karin

Ans S. zei

Wat een prachtige serie kaarten, Emma daar ben je wel een tijdje mee bezig geweest met al dat mooie borduurwerk.

Groetjes Ans