Free background from VintageMadeForYou

Welkom

Wat fijn dat je een bezoekje brengt op mijn blogje. Leuk dat je volger wordt.Heel lief dat je een reactie schrijft. Groetjes en tot een volgend keertje, EmmaMyspace Scrolling Text Creator

vrijdag 7 augustus 2015

Stanskaartje gemaakt

Hallo allemaal .
Ben effe terug van weggeweest ( door omstandigheden ) .En van de hobby en of de kaarten maken is niet zo heel veel in huis gekomen, het mooie weer heeft er ook zeer veel mee te maken, in mijn hobbykamertje is er gewoon niet om uit te houden van de hitte overdag ( velux ) en pal onder het dak . Had er wel een aantal kaartjes tussendoor gemaakt maar zoals gewoonlijk verzonden zonder er eerst een foto genomen te hebben , zodoende .
Het schitterende zomer weertje gaf , buiten de omstandigheden gerekend natuurlijk ook , dat ik veel tijd in de tuin heb doorgebracht indien haalbaar qua temperatuur .
Dan toch nog een trouwkaartje gemaakt en deze keer niet vergeten er een kiekje van te nemen.
Is meer een stanskaartje geworden .
Wat vinden jullie er van ?

Was weeral zo leuk om jullie reacties te lezen , kijk er altijd naar uit , en met een " smile on my face "duw ik dan op de knop om ze te plaatsen , bedankt blogdinnetjes voor de tijd die jullie nemen om een reactie te plaatsen .Benieuwd wat jullie er van vinden .Lieve groetjes en tot een volgende .

1 opmerking:

KarinsArtScrap zei

een heel mooi kaartje Emma
gr karin