Free background from VintageMadeForYou

Welkom

Wat fijn dat je een bezoekje brengt op mijn blogje. Leuk dat je volger wordt.Heel lief dat je een reactie schrijft. Groetjes en tot een volgend keertje, EmmaMyspace Scrolling Text Creator

woensdag 25 februari 2015

Toread

Hallo lieve blogdinnetjes,
Nu kan ik eindelijk het kaartje die ik heb gemaakt voor mijn oudste kleinzoon die 9 jaar geworden is, plaatsen. Moest nog effe wachten he , op 16 februari werd ie er dan 9 en mijn jongste kleinkind alsook mijn zoon zijn er gister 4 en 35 geworden. Maar die kaartjes zaten al in mijn kaartenbox en dus hier al op het blogje, lang geleden , al gepost .
Dus nu maar terug naar een kaartje gemaakt uit een 3D boek van Toread die ik nog in de kast liggen heb en er ieder jaar 1tje van maak , voor de kids natuurlijk.
Is eens iets helemaal anders he, hihi . Zo dit was het weeral bij deze. Groetjes en tot een volgende dan maar weer.

Was weeral zo leuk om jullie reacties te lezen , kijk er altijd naar uit , en met een " smile on my face "duw ik dan op de knop om ze te plaatsen , bedankt blogdinnetjes voor de tijd die jullie nemen om een reactie te plaatsen .Benieuwd wat jullie er van vinden .Lieve groetjes en tot een volgende .

6 opmerkingen:

KarinsArtScrap zei

super gaaf en stoer kaartje Emma
Gr Karin

Ans S. zei

Wat een super leuke jongenskaart, heel mooi gemaakt.

Groetjes Ans

Wil zei

Hoi Emma, ik dacht dat ik jou allang volgde, maar dat was niet zo dus. En jij mij al die tijd wel.. Ik schaam me diep...

Dit kaartje is lekker stoer voor een manneke wat 9 geworden is. Leuk hoor!

groetjes,Wil

Antoinette Voorn zei

Nkg van harte met de twee biys en het Toread kaartje is super leuk!

ANJA 3D zei

Prachtige kaart. Mooie kleuren en details
Groetjes, Anja

Willy's creations zei

Wat een schattig kaartje heb je gemaakt :-)

Groetjes,Willy