Free background from VintageMadeForYou

Welkom

Wat fijn dat je een bezoekje brengt op mijn blogje. Leuk dat je volger wordt.Heel lief dat je een reactie schrijft. Groetjes en tot een volgend keertje, EmmaMyspace Scrolling Text Creator

woensdag 1 oktober 2014

Trouw verjaardags kaartje

Hoi hoi blogdinnetjes
Dit keertje niet vergeten een kiekje te maken van deze trouw verjaardags kaart . Maar wel vergeten er de gebruikte materialen op te sommen haha , Een borduur patroontje uit een hobbydols natuurlijk .
 Het gebruikte garen  , de bloemetjes etc...uit mijn hobbyboxen vandaan gehaald hihi .
Was weeral zo leuk om jullie reacties te lezen , kijk er altijd naar uit , en met een " smile on my face "duw ik dan op de knop om ze te plaatsen , bedankt blogdinnetjes voor de tijd die jullie nemen om een reactie te plaatsen .Benieuwd wat jullie er van vinden .Lieve groetjes en tot een volgende .

8 opmerkingen:

carla zei

Een heel leuk kaartje.
Mooi gemaakt.
Het doet hier raar wanneer ik je blog bezoek, sommige dingen niet zichtbaar voor mij en het springt meteen naar een veel vroeger bericht i.p.v. wat je net geplaatst hebt.
Kuren van blog zeker?
Groetjes,
Carla

Emma zei

Momenteel heb ik nog niks raars opgemerkt, had wel nog effe de lokatie en map heringedeeld,,misschien op het moment dat jij hier op bezoek was,maar zal het in de gaten houden,bedankt voor het bezoekje en de info, 😊 Indien nog bezoekertjes iets raars ondervinden a.u.b. graag mij melden? Dan kijk ik het nog es na om dit op te lossen, alvast bedankt en lieve groetjes 😊

jolanda zei

hele leuke kaart

KarinsArtScrap zei

wat een lief en mooi kaartje Emma
Gr Karin

Antoinette Voorn zei

Wat een heel lief kaartje!

ANJA 3D zei

Schitterende kaart, Emma.
Heel mooi in deze kleuren en schattige Plaatje.
Groetjes, Anja

Ans S. zei

Wat een schattig kaartje met heel mooi borduurwerk.

Groetjes Ans

Malika zei

Heel schattig kaartje hoor.

Malika