Free background from VintageMadeForYou

Welkom

Wat fijn dat je een bezoekje brengt op mijn blogje. Leuk dat je volger wordt.Heel lief dat je een reactie schrijft. Groetjes en tot een volgend keertje, EmmaMyspace Scrolling Text Creator

maandag 13 oktober 2014

Huweljkskaartje

Bedankt lieve blogdinnetjes voor de leuke reactie's op mijn vorige kaartjes .
Heb er dan toch nog eentje afgekregen die vlugger op de post moest dan ik wel in gedachten had , namelijk ik die ervan overtuigd was dat ze op 23 oktober hun jawoord gaan geven en ow ow neeeee heluup is de 17de duuuuuus.......haast en spoed is altijd zelden goed ( deze personen weten zelfs niet dat ik een blogje heb dus kan helemaal geen kwaad als ik het hier neerzet hihi ) totaal vergeten er de glaasjes bij op te maken . Tjonge jonge alhoewel ik speciaal de snijmal van het glaasjes van MD had besteld en gewacht om de kaart te maken totdat ik ze op de mat kreeg , hoe ollie kan een mens dan wel zijn , toen ik de kaart bekeek dacht ik telkens opnieuw en overnieuw ; er is net iets te kort wat ik nog binnenin het jasje wou aanbrengen , tjonge jonge wat een totale misser is dit zeg , het bijzonderste nog totaal vergeten en er maar niet opkomen wat het ontbrekende item wel zou kunnen zijn .
 Dan maar vlug kiekjes genomen en een gepaste flop gezocht ( bubbeltjesflop natuurlijk hihi )en vlug met de fiets nog naar de bus gebracht . Jaaaaaa en toen ik hier de plaatjes aan het bewerken was , tja toen viel het me pas op , waar zijn de glaasjes ????????????????? Heb het de laatste tijd dan ook zo druk met afspraken na te komen ( en alles komt dan opeen ) dat ek er dan soms wel helemaal detailtjes vergeet he . Enfin het is nu eenmaal zo tja en kan er nu niks meer aan veranderen he .
Oke , zal de kaart nu toch laten zien , helemaal anders dan wat ik in mijn hoofd had natuurlijk , maar jullie kennen dat zelf ook wel denk ik zo haha .

De glaasjes had ik nog graag schuin onderaan de das verhoogt er bij gedaan, tja enfin.
Met de Xcut Die - Suit het maatpak gesneden uit donkerblauw kaartkarton , had die ook speciaal besteld om deze kaart te kunnen maken.
Het dessignpapiertje van de overhemd en het stansje in de kraag is uit een collectie van Docrafts papermania, Heritage Press , heb er al de moeite van de wereld moeten voor doen om die nog op de kop te kunnen tikken,
Het trouwkleedje had ik al een poosje liggen,uit de action.
De 3D applicatie's ook een pakje uit de action.
Dessignpapiertje , een vintage blokje vorig jaar uit de action.
Bloemetjes en roosjes uit mijn verzamelbakje , komt nog van het kruidvat.
Stansje is van een Xcut Die - Tags
Het roosjes design papiertje op een A5 donkerblauw kaartkarton geplakt en daarop de suit en onderdelen, zoals je zelf zien kan heeft ie de ringen al in de pocket gestopt hihi en als je het jasje beetje openzet staat de kaart mooi rechtop.
Tja alleen de glazen ontbreken he.
Zo dit is ie dan .

Was weeral zo leuk om jullie reacties te lezen , kijk er altijd naar uit , en met een " smile on my face "duw ik dan op de knop om ze te plaatsen , bedankt blogdinnetjes voor de tijd die jullie nemen om een reactie te plaatsen .Benieuwd wat jullie er van vinden .Lieve groetjes en tot een volgende .

Geen opmerkingen: