Free background from VintageMadeForYou

Welkom

Wat fijn dat je een bezoekje brengt op mijn blogje. Leuk dat je volger wordt.Heel lief dat je een reactie schrijft. Groetjes en tot een volgend keertje, EmmaMyspace Scrolling Text Creator

zaterdag 1 maart 2014

Verontschuldigingen

Vooreerst wil ik jullie bedanken voor de leuke reactie's op mijn vorige kaartjes lieve blogdinnetjes. Jullie zullen zeker vastgesteld hebben dat ik vanaf toen niet meer te zien of te horen was? Hierbij een beetje uitleg. Daar de ouwe alternatieve pc het nu ook niet meer zo goed doet ben ik niet zo actief meer geweest op het net , zit hier met de regelmaat vast  en kan dan niks meer beginnen met de pc. Zodoende wil ik me hiervoor ook verontschuldigen als ik niet bij jullie op bezoek komen kan om jullie kaartjes te bewonderen en of een reactie na te laten, op de duur durf ik gewoonweg niet al te veel meer " werken " met deze pc.
Ben er intussen al een klein maandje mee bezig om het op te lossen , maar denk dat ik niet al te veel meer verwachten moet en het past momenteel echt niet in mijn planning om er een nieuwe aan te kunnen schaffen , duuuuus .....doe ik alleen nog maar of probeer ik nog maar alleen het hoogstnodige te doen met deze ouwe .
Toch heb ik niet helemaal stil gezeten en heb er een paar kaartjes afgewerkt die ik nu zal proberen te posten, weet nog niet of dit lukken zal want problemen met het uploaden van foto's zijn er ook , daar het ganse systeem van deze pc nogal erg verouderd is en niet alle programma's meer wil aanvaarden , weigert gewoonweg nog explorer onderdelen te draaien.
Op hoop van zegen , dus zal ik een gokje wagen


Oef dan toch gelukt, zoals jullie zien kunnen , van alles een beetje he, had er nog gemaakt maar in mijn haast om die op de post te doen helemaal vergeten er een kiekje van te nemen haha. Stuk voor stuk zijn het sketches en of voorbeelden die ik hier en daar in een hobbytijdschrift gevonden had.

Het meeste van het papier die ik heb gebruikt bij al deze creaties komen uit blocjes van de action " de vintage " blocjes, alsook papier en materialen van MD gebruikt, de ander frutseltjes komen uit mijn eigenste verzamelboxen hihi, het wedding stempeltje en deze van de mannenkaart is van MD, de blauwe en witte takjes is een malletje van JOY als ik me natuurlijk niet vergis.
Zo dit was het dan qua update lieve blogdinnetjes en ik hoop toch spoedig terug mijn rondje te kunnen doen bij jullie .Als pc'tje het me toelaat ten minste

 Was weeral zo leuk om jullie reacties te lezen , kijk er altijd naar uit , en met een " smile on my face "duw ik dan op de knop om ze te plaatsen , bedankt blogdinnetjes voor de tijd die jullie nemen om een reactie te plaatsen .Benieuwd wat jullie er van vinden .Lieve groetjes en tot een volgende .

4 opmerkingen:

carla zei

Jammer dat je problemen heb met de computer, maar je hebt inderdaad niet stilgezeten en weer hele mooie kaartjes gemaakt.
Ineens veel om ons te tonen.
Groetjes,
Carla

jolanda zei

mooie kaarten

ANJA 3D zei

Schitterende kaarten. Stuk voor stuk heel verschillend maar allemaal even mooi. Vervelend dat je pc niet zo goed mee wil werken.
Groetjes, Anja

KarinsArtScrap zei

hallo Emma bedankt voor het volgen van mijn blog.

je hebt hele leuke en mooie kaarten gemaakt.
Ja is niet fijn als je pc wat verouderd is en niet meer zo wil doen wat jij wilt succes verders ermee.
Gr Karin