Free background from VintageMadeForYou

zaterdag 12 oktober 2013

Yuplahoi een kaartje

Toch eindelijk terug een kaartje hier van mij. Jaaaaa de vorige 2 die ik had gemaakt , vlug nog op de post gedaan en natuurlijk vergeten kiekje van te nemen haha , . Op kaartgebied niet veel meer gedaan , was te zonnig weertje om binnen te zitten friemelen , en als de zon schijnt is het daar onder het  velux raam niet om uit te houden , zodoende veel buiten in de tuin me bezighouden met de najaarsopkuis en gewoonweg zitten te genieten . Ja nu het druilerig begint te worden zijn we weer met de hobby bezig he hihi :)
Zo en dan nu het kaartje , een borduurtje met frutseltjes ...........
Een kantje , een strikje een bloemetje , een pareltje en wat vlindertjes en hupsakee .....die kan ook worden verzonden ( toch niet vergeten deze keer kiekje te nemen yuplahoi )
Oeioei en zie nu hij hier op het scherm komt dat de watervaste inkt v/h stempeltje doorlopen is , wat jammer nou , ....tja is nu eenmaal zo he ........:)

Was weeral zo leuk om jullie reacties te lezen , kijk er altijd naar uit , en met een " smile on my face "duw ik dan op de knop om ze te plaatsen , bedankt blogdinnetjes voor de tijd die jullie nemen om een reactie te plaatsen .Benieuwd wat jullie er van vinden .Lieve groetjes en tot een volgende .